Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Να προσέχεις το παιδί, Συρία..




"Μπορείς να μας φυλακίσεις..

  Μπορείς να μας βασανίσεις..

  Μπορείς να σκοτώσεις τις οικογένοιες μας..

  Μπορείς να σκοτώσεις κι εμάς..

  Δε μπορείς όμως να σκοτώσεις αυτά που έχουμε στις καρδιές μας" 


(Αυτά είναι τα λόγια ενός μικρού παιδιού απ' τη Συρία, απευθυνόμενο φυσικά, στον Bashar al Assad των σφαγέα του Συριακού λαού.)


Hamza al Khateeb

  Το καθεστώς δεν έχασε στιγμή να δείξει το βάρβαρο πρόσωπο του, μιας και η εξέγερση είχε από τα πρώτα θύματα του τον 13χρονό Hamza. 

  Η κατηγορία που βάραινε το μικρό παιδί, ήταν..συνθήματα που έγραψε με τη παρέα του στους τοίχους της πόλης, κατά του δικτάτορα! Το παιδί υπέκυψε στο άγριο βασανισμό του απ' τις καθεστωτικές δυνάμεις!







Η σφαγή της Hula
   Η σφαγή της αθωότητας δεν έπρεπε να σταματήσει για τη Χούντα του Assad. Παρόμοιο ίσως και χειρότερο θάνατο έχουν βρει τουλάχιστον 1080 παιδιά ηλικίας, ημερών-10 ετών!! 
 Ένα τρανό παράδειγμα της γενοκτονίας του καθεστώτος είναι η πόλη Hula. 
 25/5/2012 στη  Hula της πόλης Homs, πάνω από 50 άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο απ'τους βομβαρδισμούς των φασιστικών κυβερνητικών δυνάμεων,μεταξύ των οποίων 13 παιδιά!!




  Η εξέγερση του Συριακού λαού μετράει, σχεδόν, 1 χρόνο, 4 μήνες και 25 μέρες, στο οποίο διάστημα η ανάγκη για ελευθερία δεν έχει χαθεί στιγμή! 
Τα παιδιά της Συρίας και της κάθε Συρίας ήταν είναι και θα είναι ο ανθός για ένα καλύτερο αύριο, αρκεί να τον προσέχουμε!

Προσθήκη λεζάντας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου