Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δεν ξεχνάμε..




1 μίση χρόνο κοντεύει και ο λαός της Συρίας δεν έχει σταματήσει στιγμή να διαδηλώνει, δεν έχει σωπάσει λεπτό!

 Πόλεις φαντάσματα, βομβαρδισμοί, ελεύθεροι σκοπευτές, βασανισμοί, μαζικοί τάφοι και παρόλα αυτά οι εξεγερμένοι είναι ακόμα στους δρόμους..



  Σχεδόν 23,300 επίσημοι θάνατοι, για ένα κοινό όνειρο.. την ελευθερία.. όμως όπως κάθε όνειρο έχει τους εφιάλτες του και στη περίπτωση της Συρίας είναι πολλοί! Είναι πολλοί αυτοί που δε θέλουν το τέλος της σφαγής!





  Το καθεστώς προσπάθησε να χωρίσει το λαό σε στρατόπεδα...
όμως δεν είχε καταλάβει πως ο λαός πολεμούσε για τον ίδιο σκοπό, να ξαποστείλει τους βασανιστές του, επί σχεδόν μισό αιώνα, στον αγύριστο..




Δεν είναι μάχη θρησκειών ούτε φυλών, είναι μια μάχη για ελευθερία και αξιοπρέπεια..
Είναι μια μάχη που ο λαός της Συρίας ζητάει το σεβασμό που του αξίζει..




  Εδώ και 1 μισή χρόνο αγωνίζονται χωρίς κανένα, ουσιαστικά, σύμμαχο.. όλοι οι "Εφιάλτες" ψάχνουν να βρουν το κομμάτι τους στη πίτα.. και η σφαγή συνεχίζεται.. 



  Ο μόνος σύμμαχος των αμάχων στη Συρία, είναι ο ελεύθερος στρατός. Άνθρωποι του στρατού και μη, πάντα πολίτες της Συρίας, που δεν άντεξαν τις αδικίες κατά του Συριακού λαού και πλέον στέκονται στο πλευρό του. 





Με ότι δυνάμεις και όπλα έχουν, αντιστέκονται στις φασιστικές δυνάμεις του καθεστώτος Ασσάντ.





"Ελευθεριά θα πει να μάχεσαι στη γης χωρίς ελπίδα"








"Δεν πειράζει! Κανένας να μην φωνάζει ; "Δεν σε ξεχνάμε". Όχι. Ξεχάστε με! αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτός που με σκότωσε ακόμα υπάρχει και εγώ δεν θα υπάρχω."















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου